Radiátor csere

Radiátor csere, radiátor szelep csere

Mindig vegye figyelembe, hogy 20-30 vagy akár több évre is vásárol radiátort, így az árnál fontosabb a megbízhatóság, ellenőrizhető minőség illetve az alkatrész utánpótlás. Nézzen utána az árnak, anyagnak, minőségnek a döntése előtt! Már a vásárlása előtt számíthat ránk is! Javasoljuk, hogy amennyiben bizonytalan még a vásárlás előtt kérje szakember tanácsát!


Radiátor csere, radiátor szelepcsere? Mit várhat Tőlünk?

  • szükséges anyagok beszerzése, kiszállítása 
  • radiátor vagy szelep cseréje, felszerelése
  • amennyiben szükséges új kiállás kiépítése
  • átkötés ha szükséges
  • feltöltés utáni ellenőrzés és légtelenítés 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a munkálatok során amennyiben nem komplett fűtésrendszer cseréje történik rejtett hibák jöhetnek elő! Ez meghosszabbíthatja a munkavégzést és egyes esetekben emelheti az anyag és munkadíj összegét! A felmerülő hibák lehetnek a csövek nem ismert hibái, a megmaradó radiátorok hibái, a maradó szelepek elöregedése. Az anyagköltségről minden esetben még a munkavégzés előtt tájékoztatjuk! Az anyagok árát nagyban befolyásolja a radiátorok típusa és mérete.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Duguláselhárítás Budapest

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.