Radiátor csere

Radiátor csere, radiátor szelep csere

Mindig vegye figyelembe, hogy 20-30 vagy akár több évre is vásárol radiátort, így az árnál fontosabb a megbízhatóság, ellenőrizhető minőség illetve az alkatrész utánpótlás. Nézzen utána az árnak, anyagnak, minőségnek a döntése előtt! Már a vásárlása előtt számíthat ránk is! Javasoljuk, hogy amennyiben bizonytalan még a vásárlás előtt kérje szakember tanácsát!


Radiátor csere, radiátor szelepcsere? Mit várhat Tőlünk?

  • szükséges anyagok beszerzése, kiszállítása 
  • radiátor vagy szelep cseréje, felszerelése
  • amennyiben szükséges új kiállás kiépítése
  • átkötés ha szükséges
  • feltöltés utáni ellenőrzés és légtelenítés 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a munkálatok során amennyiben nem komplett fűtésrendszer cseréje történik rejtett hibák jöhetnek elő! Ez meghosszabbíthatja a munkavégzést és egyes esetekben emelheti az anyag és munkadíj összegét! A felmerülő hibák lehetnek a csövek nem ismert hibái, a megmaradó radiátorok hibái, a maradó szelepek elöregedése. Az anyagköltségről minden esetben még a munkavégzés előtt tájékoztatjuk! Az anyagok árát nagyban befolyásolja a radiátorok típusa és mérete.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Palatető bontás nélküli felújítása.

Egyedi technológia, melyet az országban csak nálunk kaphat meg! Spóroljon a gazdasági épületei felújításával!

Gyors, praktikus megoldás és a palát sem kell megbontani, ill. elszállítani több száezer forintért. Egyedi megoldás a palatetők felújítására. Olyan tetőt kap, mint amit szeretne; ami könnyű, biztonságos, tartós - akár 35-40 év. 100% vízzáróság, tökéletes szigetelés. Egyedülálló technológia! Bitumenes zsindelyfedés, a pala megbontása nélkül. Kanadai, Finn, Osztrák, Belga, (KATEPAL, IKO, VILLAS) - a legjobb anyagok felhasználásával.

xGen Network Fűtésszerelő Mester