Radiátor csere

Radiátor csere, radiátor szelep csere

Mindig vegye figyelembe, hogy 20-30 vagy akár több évre is vásárol radiátort, így az árnál fontosabb a megbízhatóság, ellenőrizhető minőség illetve az alkatrész utánpótlás. Nézzen utána az árnak, anyagnak, minőségnek a döntése előtt! Már a vásárlása előtt számíthat ránk is! Javasoljuk, hogy amennyiben bizonytalan még a vásárlás előtt kérje szakember tanácsát!


Radiátor csere, radiátor szelepcsere? Mit várhat Tőlünk?

  • szükséges anyagok beszerzése, kiszállítása 
  • radiátor vagy szelep cseréje, felszerelése
  • amennyiben szükséges új kiállás kiépítése
  • átkötés ha szükséges
  • feltöltés utáni ellenőrzés és légtelenítés 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a munkálatok során amennyiben nem komplett fűtésrendszer cseréje történik rejtett hibák jöhetnek elő! Ez meghosszabbíthatja a munkavégzést és egyes esetekben emelheti az anyag és munkadíj összegét! A felmerülő hibák lehetnek a csövek nem ismert hibái, a megmaradó radiátorok hibái, a maradó szelepek elöregedése. Az anyagköltségről minden esetben még a munkavégzés előtt tájékoztatjuk! Az anyagok árát nagyban befolyásolja a radiátorok típusa és mérete.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Salsa táncoktatás Dunaújváros

Salsa táncoktatás Dunaújvárosban

Autentikus kubai salsa, bachata táncoktatás, hiteles forrásból. Táncolj úgy, ahogy mindig is szerettél volna.

Tanulj széles körben elismert oktatóinktól, szerezz rövid időn belül használható tudást melyet Magyarország, Európa és a Világ nagyobb városaiban egyaránt kamatoztathatsz. :) - Akár 3 hónap alatt élvezhető szintre fejlesztheted, és mindössze az első lépést kell megtenned.