Ólom nyomócső javítása

Ólomcső javítása

A víznyomóvezetékek esetén a legtöbb hiba az ólomcsöveknél fordul elő, valamint ott, ahol a cső fagyásnak lehet kitéve, mely vagy a karbantartás elmulasztására vezethető vissza (nem ürítették le télre a csőrendszert), vagy egyszerűen az ügyes vízvezeték szerelő elfelejtett ürítőt beépíteni a rendszerbe.


Már az ólom cső színe is árulkodik állapotáról. Hibától függően történik a javítás a cső állapotát figyelembe véve. Tűhegynyi szivárgás estén elég csak azt leforrasztani szétvágás nélkül. Nagyon ólomcsőrepedés esetén a hibás csőszakaszt ki kell cserélni. Az ólomcső és az új cső összeillesztésére 2 fajta módunk van. Az egyik egy speciális gubókötés a másik a ólom forrasztás. Ólom vezeték forrasztása speciális technikát igényel amit mi természetesen alkalmazni tudunk.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Fűtés szerelés Budapest

Még ma kiszállunk és javítunk!

Vállaljuk cirkók, bojlerek, kazánok, konvektorok és más gázkészülékeknek a javítását, karbantartását és cseréjét. Ha csőtörésről, vagy dugulásról van szó akkor is hívhat minket. Mi maradéktalanul elhárítjuk a problémát, megszabadítjuk Önt a gondtól.