Ólom nyomócső javítása

Ólomcső javítása

A víznyomóvezetékek esetén a legtöbb hiba az ólomcsöveknél fordul elő, valamint ott, ahol a cső fagyásnak lehet kitéve, mely vagy a karbantartás elmulasztására vezethető vissza (nem ürítették le télre a csőrendszert), vagy egyszerűen az ügyes vízvezeték szerelő elfelejtett ürítőt beépíteni a rendszerbe.


Már az ólom cső színe is árulkodik állapotáról. Hibától függően történik a javítás a cső állapotát figyelembe véve. Tűhegynyi szivárgás estén elég csak azt leforrasztani szétvágás nélkül. Nagyon ólomcsőrepedés esetén a hibás csőszakaszt ki kell cserélni. Az ólomcső és az új cső összeillesztésére 2 fajta módunk van. Az egyik egy speciális gubókötés a másik a ólom forrasztás. Ólom vezeték forrasztása speciális technikát igényel amit mi természetesen alkalmazni tudunk.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Rövid időn belül kiérünk és megoldjuk a problémát

Vízszerelés Budapesten

Rövid időn belül kiérünk és megoldjuk a problémát

A vízszerelés komoly munka ne bízza akárkire! Mi rövid időn belül kiérünk és elhárítjuk a problémát, legyen az dugulás, csőtörés, vagy csaptörés. Vállalunk javítást, beszerelést, karbantartást és cserét is, legyen szó bármilyen márka termékéről. Hívjon minket, ha gyors és hatékony munkát szeretne látni.