Ólom nyomócső javítása

Ólomcső javítása

A víznyomóvezetékek esetén a legtöbb hiba az ólomcsöveknél fordul elő, valamint ott, ahol a cső fagyásnak lehet kitéve, mely vagy a karbantartás elmulasztására vezethető vissza (nem ürítették le télre a csőrendszert), vagy egyszerűen az ügyes vízvezeték szerelő elfelejtett ürítőt beépíteni a rendszerbe.


Már az ólom cső színe is árulkodik állapotáról. Hibától függően történik a javítás a cső állapotát figyelembe véve. Tűhegynyi szivárgás estén elég csak azt leforrasztani szétvágás nélkül. Nagyon ólomcsőrepedés esetén a hibás csőszakaszt ki kell cserélni. Az ólomcső és az új cső összeillesztésére 2 fajta módunk van. Az egyik egy speciális gubókötés a másik a ólom forrasztás. Ólom vezeték forrasztása speciális technikát igényel amit mi természetesen alkalmazni tudunk.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

E-bevallás - Könyvelés cégeknek, vállalkozásoknak

E-bevallás.hu Kft. - Adószakértő és Könyvelő Iroda

Tudunk önnek segíteni, hogy a könyvelése szakmailag hibátlan, a hatályos törvényeknek megfelelő legyen.

Kreutz Szilvia, az E-bevallás.hu Kft. ügyvezetője, az Adószakértő és Könyvelő Iroda szakmai vezetője a PM által regisztrált mérlegképes könyvelői, társadalombiztosítási ügyintézői és pénzügyi-számviteli ügyintézői végzettséggel valamint több éves szakmai gyakorlattal rendelkezik, mindez garancia a szakszerű munkavégzésre.