fűtésvezérlés korszerűsítése

Fűtésvezérlés korszerűsítése

Bár a legtöbb mai modern fűtési rendszer tudja szabályozni akár a különböző terek hőmérsékleteit egy komolyabb saját vezérléssel, de ez a vezérlés csak a fűtést/hűtést érinti és nem vesz figyelembe semmilyen más külső/belső tényezőt, nem vezérel a fűtésen kívül semmi mást a házban. Egy jól beállított, korszerű rendszerrel nincs elpazarolt energia, túlfűtés/túlhűtés, de akár még egy nyitva felejtett ablak problémája is a múlté egy ilyen otthonnal, hiszen amellett, hogy azonnal leveszi a fűtés/hűtés intenzitását energiát és pénzt takarítva meg ezzel.


A különböző helyiségek különböző hőmérsékletet kívánnak, akár egy napon belül is, eltérő hőmérsékleteket állíthatunk be előre vagy akár mozgás és jelenlétérzékelővel kombinálhatjuk.


Az energiatudatos épületgépészet ma már nem képzelhető el hatékony szabályozás nélkül. Új beruházáskor, vagy fűtés korszerűsítés alkalmával beépíthetünk automatizáló technikát, mellyel helyiségenként szabályozhatjuk a hőmérsékletet, ezzel is költség csökkentést elérve, s a komfortot növelve, de össze hangolhatjuk különböző fűtési berendezések /kazán, napkollektor, hőszivattyú, kandalló/ működését, és ellenőrizhetjük annak üzemét akár az interneten is. Kiemelten gazdaságos a rendszer társasházak esetén, ahol lehetőség van a hőmennyiség mérésére, ezáltal az arányos elosztásra és elszámolásra.

S ez még csak a kezdet. A megvalósított fűtés szabályozás mellett egyre gyakoribb az épületek világításának, biztonságtechnikájának egy rendszerbe integrálása mindez multimédiával összekapcsolva.

  • helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás és személyreszabás
  • előremenő vízhőmérséklet szabályozás
  • fogyasztásmérés távleolvasással

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

8 halfajta, ponty, tokhal, keszeg, kárász, busa, amur, szürke harcsa és csuka.

Czigler-tó - Kis horgászparadicsom rengeteg hallal

8 halfajta, ponty, tokhal, keszeg, kárász, busa, amur, szürke harcsa és csuka.

A legjobb kikapcsolódás az, amikor az ember végre hátra tudja hagyni a mindennapok problémáit, és egész egyszerűen csak ül egy mesebeli horgásztónál és várja a fogást. A víz épp olyan tiszta, mint a levegő, a halak pedig bármire kapnak amit csak a tóba dobnak. A környezet és a kilátás békés és szép. Senki nem fog megzavarni miközben bográcsozol, vagy éppen a faházas stégedben üldögélsz.