Faagycsap csere

Fagycsap csere

A vízveszteség meghatározásában a vízóránk nyújt támpontot, hiszen a használaton kívül nyomóvezetékből elszivárgó ivóvíz a mérőóra számlapján leolvasható. A vízszivárgás otthoni keresését folytathatjuk további egyszerűen elvégezhető fortélyokkal, amely még nem igényel szakember közreműködését. A vízszivárgás keresésében meghatározható, hogy a csőtörés vagy csőszivárgás lakáson kívül vagy belül található.


A meghatározás feltétele, hogy a lakás illetve a vizsgált épület rendelkezzen főelzáró csappal, amely lehetővé teszi a vízhálózat teljes belső leszakaszolását, így a vízaknában elhelyezett mérőóra és az épület közötti szakasz külön vizsgálhatóvá válik csőtörés szempontjából. Amennyiben az épület belső főelzárója lezárásra kerül, de továbbra is tapasztalható a csőtörés megléte, úgy a hibás vezetékszakasz az épület és a vízakna közötti területre esik. Megfordítva. Amennyiben az épület főelzárója elzárt állása mellett már nem produkálja az addig tapasztalt és előzőleg becsült vízveszteséget, úgy a csőtörés, vízveszteség az épületen belül keresendő. További segítség lehet az otthoni csőtörés vizsgálatában, ha az épületben mellékmérő is elhelyezésre került, mivel így több ponton is lehetőségünk nyílik a vízfogyasztás vizsgálatára.


Amennyiben előzőleg már leszűkítésre került a szivárgás helye, úgy abban az esetben gyorsabban és költséghatékonyabban elvégezhető a műszeres csőtörésvizsgálat, legyen szó akár akusztikus szivárgáskeresésről, jelzőgázos csőtörés meghatározásról, korrelátoros vízveszteség meghatározásról, vagy hőkamera segítségével történő szivárgás keresésről.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Gázkészülék Szerelő

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.