Faagycsap csere

Fagycsap csere

A vízveszteség meghatározásában a vízóránk nyújt támpontot, hiszen a használaton kívül nyomóvezetékből elszivárgó ivóvíz a mérőóra számlapján leolvasható. A vízszivárgás otthoni keresését folytathatjuk további egyszerűen elvégezhető fortélyokkal, amely még nem igényel szakember közreműködését. A vízszivárgás keresésében meghatározható, hogy a csőtörés vagy csőszivárgás lakáson kívül vagy belül található.


A meghatározás feltétele, hogy a lakás illetve a vizsgált épület rendelkezzen főelzáró csappal, amely lehetővé teszi a vízhálózat teljes belső leszakaszolását, így a vízaknában elhelyezett mérőóra és az épület közötti szakasz külön vizsgálhatóvá válik csőtörés szempontjából. Amennyiben az épület belső főelzárója lezárásra kerül, de továbbra is tapasztalható a csőtörés megléte, úgy a hibás vezetékszakasz az épület és a vízakna közötti területre esik. Megfordítva. Amennyiben az épület főelzárója elzárt állása mellett már nem produkálja az addig tapasztalt és előzőleg becsült vízveszteséget, úgy a csőtörés, vízveszteség az épületen belül keresendő. További segítség lehet az otthoni csőtörés vizsgálatában, ha az épületben mellékmérő is elhelyezésre került, mivel így több ponton is lehetőségünk nyílik a vízfogyasztás vizsgálatára.


Amennyiben előzőleg már leszűkítésre került a szivárgás helye, úgy abban az esetben gyorsabban és költséghatékonyabban elvégezhető a műszeres csőtörésvizsgálat, legyen szó akár akusztikus szivárgáskeresésről, jelzőgázos csőtörés meghatározásról, korrelátoros vízveszteség meghatározásról, vagy hőkamera segítségével történő szivárgás keresésről.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Vízszerelő Mester

Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Több, mint 15 éves munkatapasztalat során több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válasszon minket! Mi azért dolgozzunk, hogy ön és családja jól érezze magát otthonában az év minden napján!