Darálós WC Javítás

Darálós WC javítás

Vásárolt magának egy darálós WC-t, ami rengeteg előnnyel jár a hagyományos típusokhoz képest, azonban problémája akadt vele, és fogalma sincsen, hogy kihez kellene fordulni segítségért? Akkor válasszon minket, mivel a tőlünk igénybe vehető darálós WC javítás hihetetlenül profi, szakszerű munkát takar, így garantáltan elégedett lesz majd azzal, ami a pénzéért fog tőlünk kapni. Több olyan probléma van, amire megoldást tudunk Önnek kínálni, hiszen ha elromlott a darálós WC, vagy ha esetleg el sem indul az, illetve nem kapcsol ki, abban az esetben is bizalommal hívhat minket, mivel mi biztosan el tudjuk végezni a szükséges feladatokat! Cégünk régóta foglalkozik darálós WC értékesítésével, azonban emellett a darálós WC javítás is hozzátartozik szolgáltatásainkhoz. Munkatársaink igen nagy szakértelemmel tudják Önnek elvégezni a szükséges munkákat, és lelkiismeretes munkát tudnak végezni Önnek. Abban az esetben is hozzánk fordulhat, ha szeretne többet megtudni termékeinkről, azok működéséről, vagy ha nem tudja milyen típust kellene választania otthonra. Látogasson el weboldalunkra, ahol számtalan hasznos információt kaphat a darálós WC javítás kapcsán, és megtalálhatja szervizszámainkat is természetesen.


Gyorsszolgálatunk a piacon lévő összes darálós wc modellt a bejelentéstől számított 24 órán belül szervizeli legyen az Grundfos, Wilo, ABS, Actana, Lomac, SFA,Cerit, Cerbroyer, Sanibroy, Sanipump, SPT,…


Az őrlőszivattyúink teljesítménye lehetővé teszik, hogy 7 méter magasra vagy 70 méter távolra elpumpálja a háztartásban keletkezett szennyvizet. 

Esetleges kármentési, javítási, karbantartási szolgáltatásainkkal 2 órán belüli sürgősségi kiszállással is vállaljuk. Egész Budapest területén illetve Pest megyében szolgáltatunk. Hétvégén és munkaszüneti napokon is állunk rendelkezésükre. Kivitelezések esetén ingyenes felmérést, tervezést és árajánlat készítést végzünk.


A szivattyú általában egy speciális aprító szerkezettel rendelkezik, ami felaprítja és homogenizálja a darabos szennyeződést tartalmazó szennyvizeket, fekáliát és bármely vastagságú WC papírt, ami ezáltal zavartalanul tud áthaladni a 32 mm-es nyomócsövön. A készülék egy termikus motorvédővel van ellátva, túlterhelés esetén a darálós WC leáll. A folyamatos áramellátásról gondoskodni kell. A készülék szabványos hátsó kifolyású vécé csészéhez csatlakoztatható. Amennyiben bármilyen problémája merült fel, hívjon minket bizalommal!

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

8 halfajta, ponty, tokhal, keszeg, kárász, busa, amur, szürke harcsa és csuka.

Czigler-tó - Kis horgászparadicsom rengeteg hallal

8 halfajta, ponty, tokhal, keszeg, kárász, busa, amur, szürke harcsa és csuka.

A legjobb kikapcsolódás az, amikor az ember végre hátra tudja hagyni a mindennapok problémáit, és egész egyszerűen csak ül egy mesebeli horgásztónál és várja a fogást. A víz épp olyan tiszta, mint a levegő, a halak pedig bármire kapnak amit csak a tóba dobnak. A környezet és a kilátás békés és szép. Senki nem fog megzavarni miközben bográcsozol, vagy éppen a faházas stégedben üldögélsz.