Csőtörés javítás

Csőtörés javítás

Ha a helyi vízszolgáltató, vagy más vállalkozó nem találja a hibát az elavult műszereivel, forduljon hozzánk bizalommal. Biztosított épületek esetén részletes dokumentációt készítünk. 5 év garanciával dolgozunk.


Több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött egyet megtapasztaltunk. A csőtörés, a csőrepedés és a vízszivárgás alattomos ellensége minden ingatlannak. Ugyanis, ha „ömlik a víz” az általában egyértelmű csőtörés, vagy csőrepedés és az elhárítást azonnal meg lehet kezdeni. Azonban, ha nincs csőtörés csak nedves foltok jelentkeznek (néha az sem, csak sok a vízszámla) az udvaron, vagy a lakásban, akkor először csak gyanakodva gondol arra, hogy vajon mi ez a vízszivárgás és reménykedik, hogy ez csak pára, vagy valami egyéb. Ne tegye! Győződjön meg arról, hogy a foltnak köze van-e a vízhálózathoz.


A vízvezetékeknek a nap 24 órájában szolgáltatniuk kell a lakosság számára a vízellátást. Eközben rengeteg hatásnak vannak kitéve. Azaz ellen kell állniuk a változó lakossági fogyasztásból eredő nyomásingadozásnak valamint földmozgásoknak, hőmérséklet változásoknak és közlekedési megterheléseknek egyaránt. A csőtörések kialakulását okozhatja a vízvezetékek, szerelvények minősége és életkora is. Ha túlságosan elöregedett, elkorrodált a vízvezeték, nehezebben áll ellen eme változó körülményeknek és csőrepedés, csőtörés alakulhat ki.


Ha, a víz-hálózatról van szó, akkor zárja el a csapokat a lakásban (a WC-csapot is), és ha forog a vízóra, akkor zárja el a vízóránál is a főcsapot. Ha, a fűtés vízcsöveiről van szó, akkor a radiátorok csapjait is zárja el, valamint áramtalanítsa az érintett területet, hiszen életveszélyes is lehet!

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.