Csőtörés bemérés

Csőtörés bemérés

Csőtörése van? Pörög a vízóra? Áznak, vizesednek a falak? Megnövekedett a vízfogyasztás? Csőtörésre gyanakszik, de nem tudja mitévő legyen, és nem szeretné szétveretni lakását, házát?


A műszeres csőtörés bemérést a legkorszerűbb mérési eszközökkel végezzük el, így a különböző csőtörés típusokat a legmegfelelőbb eljárással tudjuk vizsgálni. Szakképzett vízszerelőkkel, pontos adminisztrációval segítjük Önt a Biztosítóknál előforduló ügyintézésben is. Megbízható és igényes vízszerelőkkel dolgozunk a, garanciát vállalunk minden vízszerelésünkre, csőtörés bemérésre, vízszivárgás keresésre. Nem hagyjuk cserben, nálunk az ünnepnapok és az éjszaka sem akadály!


Vízszivárgás keresés bontás nélkül - társasházak, telephelyek megnövekedett vízfogyasztásánál, gondot jelent a több száz méteres csővezeték feltárása? Ma már erre nincs is szükség. A műszeres csőtörés bemérésnek köszönhetően, ez már nem jelent problémát. Olyan korszerű műszerekkel dolgozunkk, melyek lehetővé teszik a vízszivárgás, vagy az esetleges csőtörés pontos helyének bemérését. Így minimális bontással jár a csőtörés javítása.

Csőtörés esetén minden perc számít, mielőbb lokalizálni kell a csőtörés helyét, hogy megtörténhessen a csőtörés javítása, így elkerülhetőek a további károk kialakulása.


A korrelációs vizsgálattal - ezzel a csőtörés bemérési módszerrel két pont közötti hibahely meghatározásra van lehetőség. A vízvezetékek, illetve más nyomás alatt lévő rendszerek – pl: táv-hővezetékek – vízszivárgási helyének meghatározására szolgál. A csőtörés helyén kilépő víz zajt eredményez, ez az úgynevezett vízszivárgási zaj, amely a csövön mindkét irányba terjed. A vízszivárgási zaj felvétele a hozzáférési, bemérési helyeken (tolózár, tűzcsap, cső) elhelyezett rezgés érzékelőkkel történik. A felvett jelet az adóegységek rádiós összeköttetéssel továbbítják a központi egység felé. Ez az egység, összehasonlítja a két irányból beérkező jeleket (korreláció). A jelek késleltetési idejéből, az érkező távolságból, valamint a csőszakasz terjedési sebességéből számítja ki a pontos vízszivárgási hely távolságot. Így nagyon pontosan meghatározzuk a csőtörés helyét, és a vízszerelő könnyen, gyorsan elvégezheti a csőtörés javítását.


Nyomvonal keresése - a nyomvonal meghatározásnak előnye a gyors és egyszerű vezeték behatárolás és fektetési mélység meghatározás. Építési területek földmunkák elkezdése előtti átvizsgálásával megelőzhetők a balesetveszélyes helyzetek, illetve károk. A nyomvonal kereső vizsgálatok elvégzésében nagy segítségünkre van a vevőegység és a hozzátartozó jelgenerátor. A nyomvonal kereső készülék pontos képet tud adni vízvezetékek, gázvezetékek, elektromos vezetékek, csatornarendszerek nyomvonalának hollétéről. Csatorna rendszerek nyomvonal meghatározásához, a kamerás csővizsgálattal kombinálva pontos képet kapunk a vezeték nyomvonaláról.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 (20) 238 5720

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.